Toivomme vierailijoiden huomioivan seuraavat asiat tullessaan puistoon.

- Puistossa liikutaan aina oppaan seurassa

- Omia koiria ei saa tuoda puiston alueelle

- Puiston eläimiä ei saa ruokkia

- Koiria lähetystään rauhallisesti ja niiden kannattaa antaa nuuhkaista kämmenselkää ennen rapsutuksia ja silityksiä 

- Koirat ovat ystävällisiä, mutta nuorimmat innokkaita - verkon läpi ei laiteta hanskoja tai sormia

- Lapsilla on joskus pehmoleluja tms. mukana, ne kannattaa laittaa reppuun, samoin asusteissa olevat pallot ja pampulat, koska ne muistuttavat koirien treenipalloa. Pienet lapset aikuisten seurassa. 

-Puiston matkamuistomyymälästä voit ostaa mm. kortteja, pinssejä, pehmohuskeja, videoita, huskytikkareita, Revontuli-sukkia jne. 

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN KARVAISTEN YSTÄVIEN PARIIN. 

Huomioithan myös:

Varaus, maksu-ja peruutusehdot

Varaukset valjakkoajeluihin viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä.
MAKSU
hoidetaan Levin Huskypuistossa käteisellä ennen ohjelmaa. Mikäli ohjelman kokonaishinta ylittää 1000 euroa, perimme ennakkovarausmaksun, väh. 200e. Ennakkomaksu vähennetään loppumaksusta. Maksun voi suorittaa etukäteen myös Levin Matkailuneuvonnassa. Sieltä asiakkaalle annetaan voucher, jonka asiakas antaa maksuvälineeksi saapuessaan Levin Huskypuistoon. Laskutuksesta on sovittava etukäteen Levin Huskypuiston kanssa kirjallisesti, esim. sähköpostilla. Laskutuslisä 5€.
PERUUTUS
Mikäli joudut perumaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan niin pian kuin mahdollista, jotta voimme antaa vapautuneen ajan jälleenmyyntiin ja mahdollisesti vaihtaa sinulle sopivampi aika.
Pidätämme sääolosuhteista johtuen mahdollisuuden muuttaa ohjelman ja valjakkoretken pituuden. 
VARUSTUS
Suositamme talviaikaan  asiakkaille lämmintä ja reilua pukeutumista arktisiin olosuhteisiin. Pakkanen voi joskus nousta yli -40 astetta. Reessä on kyydissä istujille porontaljat ja rekipeitot. Kysy varusteita jos epäilet ettei oma varustus ole riittävä. Autamme mielellämme!