Huskypuiston kesäohjelmat

Huskypuiston iloiset siperianhuskyt, elokuvasudet ja suloiset seurapystykorvat toivottavat koko perheen lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Huskypuiston elämään myös kesällä!

Puiston isäntä Reijo kierroksella asiakkaiden kanssa

Opastettu puistokierros Huskyparkissa

Puistossa liikumme oppaan johdolla jalan. Opas kertoo rekikoirien elämästä ja Huskypuiston arjesta. Kierroksella tapaamme huskyjen lisäksi elokuvissa näytelleet koirasudet, porot ja naalit. Perheen pienimmätkin pääsevät rapsuttamaan koiria, mm. mukana seuraavia suloisia pieniä pystykorvia. Tapaamme myöskin Boogien laumoineen. Pussaava Taigo-poro antaa rohkeimmille Lapin taikapusun.. 

Kesto: 30 min - 1 tunti
Hinta: 10 euroa /aikuinen, 5 euroa / lapset 2-11v
Toukokuussa arkisin ja sunnuntaisin klo 12 - muina aikoina tilauksesta. 
Kesän aukiolo päivitetään myöhemmin. 

Huskypuisto ja rantaretki

Levin Matkailun viikko-ohjelmassa kesäkeskiviikkoisin klo 13.00:

Puistokierroksella tapaamme Huskypuiston asukkaat, siperianhuskyt, elokuvissa näytelleet koirasudet, porot ja naalit. Iloiset seurapystykorvat kulkevat mukanamme oppaan kertoessa rekikoirien historiasta ja nykypäivän elämästä. Boogie laumoineen esittelee oppimiaan temppuja. Boogien tarhalta retki jatkuu metsäpolkua pitkin Munajärven rantaan, jossa on kanootti ja soutuvene käytettävissämme. Sauna lämpiää pientä lisämaksua vastaan ja järvessä pulahtaminen viilentää mukavasti! Sään mukaan nautimme grillimakkarat ja nokipannukahvit tulilla tai kodassa. Rannasta palatessamme porot liittyvät seuraamme ja Sälli-poro näyttää, kuinka Lapin taikapusu onnistuu.

Kesto: 2-2,5 tuntia
Hinta: 15 euroa / aikuinen, 10 euroa / lapset 2-11 v,  perhelippu 48 euroa (2 aik+3 lasta)
Hinta sisältää: Oppaan palvelut, tarjoilut ja Levin Matkailun kautta varattuna kuljetuksen puistolle ja takaisin
Saatavuus: Kesä-Elokuu keskiviikkoisin klo 13.00 - varaukset Levin Matkailu
 Ryhmille myös muina aikoina, varaukset suoraan Huskypuistolta.