Levin Huskypuiston ohjelmat ja hinnasto

Voiko parempaa kyytiä ollakaan?

Polar Speed Retket on tarjonnut asiakkailleen vauhdikkaita elämyksiä luonnon parissa jo vuodesta 1990. Toiminnan alkaessa safaritoiminta painottui pitkiin erämaasafareihin, nykyisin perheen pienimmillekin soveltuvat oppaiden ajamat kyyditysohjelmat ja hieman pidemmät, asiakkaiden itse ajamat minisafarit ovat kysytyimmät ohjelmat. 

Huomaathan, että Levin Huskypuisto on auki ympäri vuoden - kesällä tehdään opastettuja puistokierroksia ja rantaretkiä, kysy myös vene- ja kanoottivuokrausta Munajärvellä!
 

Talviohjelmat 2016-2017

Suosittelemme varaamaan ohjelmat etukäteen, jotta ohjelma on varmasti saatavilla saapuessanne puistolle. Varaustiedusteluita voi tehdä meille puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella kotisivujemme kautta. Myös Levin Matkailu myy ohjelmiamme, Puh. 0600 550 134 (80 snt/min+pvm/mpm, jonotus maksullinen) tai www.levi.fi. 

Maksu tapahtuu puistolla käteisellä tai kortilla, Levin Matkailussa myös pankki- ja luottokorteilla. Levin Matkailusta ohjelmamme osteassa saatte voucherin, joka kerätään teiltä puistoon saapuessanne ja on todistus maksetusta ohjelmasta. Ennalta sovitusti voimme myös kirjoittaa laskun, tällöin lisäämme loppusummaan laskutuslisän + 5e. 

Olemme mukana Levin Matkailun viikko-ohjelmassa sekä kesällä ja tietenkin talvisesonkina. Viikko-ohjelmaa myy Levin Matkailu ja näissä ohjelmissa kuljetus Levi keskuksesta ja takaisin sisältyvät retken hintaan. Kuljetusohjelmat ovat saatavilla keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin - katso tarkempi aikataulu täältä.

Yleisesti ottaen suosittelemme lapsiperhelle kyyditysohjelmia, jotka ovat perheen pienimmillekin sopivia. Reessä ei kylmän pitäisi päästä yllättämään, porontaljat ja rekihuovat suojaavat kylmältä ja tuiskulta. 

Hinnasto voimassa 16.1.-30.4.2016 ( 1.12.-15.1.2018 eri hinnastot, jouluhinnastot.)

Opastettu kierros Levin Huskypuistossa

Huskyexpress Munajärvellä 4km

Talvimetsän Huskyretki 2km

Tutustutaan oppaan johdolla koiravaljakkoperinteisiin ja Huskypuiston elämään ja asukkaisiin. Puistokierroksella koko perhe pääsee tapaamaan aidot siperianhuskyt, porot, vapaana seuraavat seurapystykorvat, temppuja tekevät elokuvasudet ja -naalit sekä  Boogien laumoineen. Hintaan sisältyy kuumat mehut kodassa. 


Ohjelman kesto n. 30min-1h.

Hinta: Aikuiset 10 euroa, lapset 5 euroa (2-11v).

Koe vauhdin hurma Huskyvaljakon kiitäessä Munajärven jäällä! Oppaan ajaessa on mahdollista ihailla ja kuvata talvista järvimaisemaa. Rekiretken jälkeen tutustuaan Huskypuistoon oppaan johdolla. Koko perhe pääsee rapsuttamaan seurapystykorvia ja tapaamaan elokuvasudet, -naalit ja -porot. Makkaratarjoilu ja kuumat juomat lämpimässä kodassa sisältyvät hintaan. 

Ohjelman kesto n. 1,5h. 

Hinta: Aikuiset 68 euroa, lapset 39 euroa (2-11v).

(Jouluhinnastot, aikuiset 75 euroa, lapset 43 euroa.)
Vauhdikas koko perheen rekiretki talvisen metsän halki järven jäälle. Isoon rekeen sopii kyytiin vaikka koko perhe, opas huolehtii ajamisesta. Kyydityksen jälkeen tutustutaan Huskypuiston elämään ja asukkaisiin oppaan johdolla, tavataan elokuvaeläimet, iloiset pikkukoirat, porot ja Boogie laumoineen. Kuumat juomat ja makkarat kodalla sisältyvät hintaan. 


Ohjelman kesto noin 1-1,5 h.

Hinta: Aikuiset 52 euroa, lapset 29 euroa (2-11v).

(Jouluhinnastot, aikuiset 55 euroa, lapset 32 euroa.)

Arktiset ajopelit - Porot ja huskyt

Huskyexpress tilauspalvelu

Susisafari

Koe perinteiset pohjoiset menopelit, porot ja koirat, yhdellä kertaa! Koiravaljakolla tehdään 2km riehakas rekiretki ja pororeellä 1km poropyräys. Oppaidem johdolla tutustutaan poronhoitoperinteeseen ja Huskypuiston elämään ja asukkaisiin. Retkellä koko perhe pääsee tapaamaan porot ja Huskypuiston huskyt, pikkukoirat ja temppuilevat elokuvasudet. Tarjoilut tulilla sisältyvät retken hintaan. 

Ohjelman kesto n. 2,5 h.

Hinta: Aikuiset 85 euroa, lapset 52 euroa (2-11v). 
Perhelippu 225 euroa 
(2aikuista + 2-3 lasta). 
 
Tilaa koiravaljakko oppaineen haluamaasi paikkaan! Unohtumaton erikoiskuljetus esimerkiksi päivänsankarille tai hääparille. Ohjelma toteutetaan olosuhteet huomioiden aina kyydityspalveluna, kokeneen oppaan ajamana. 


Tilauspalvelu, hinnoittelu tapauskohtaisesti - hintaan vaikuttaa ohjelman kesto, reitin pituus ja ohjelmapaikan etäisyys Huskypuistolta. 


Pyydä tarjous!
Hämärän tullen, Suden hetkellä, valjastetaan voimakkaat koirasudet ja lähdetään valjakolla hiljaiseen metsään kokemaan talvisen Lapin luonnon mystiikkaa. Retkellä pysähdytään nuotiotulille kuulostelemaan erämaan ääniä ja luonnon elämää. Ohjelma toteutetaan hämärän aikaan tammikuun puolivälistä eteenpäin, reitin pituus n.10km. Ohjelma toteutetaan tilauksesta ja se sopii erinomaisesti merkkipäivän kunniaksi tai esim. eksoottisempaa elämystä etsivälle pariskunnalle. 

Hinta: Aikuiset 180euroa, lapset 92euroa (2-11v). 

Olga migulina (c) 2013

Huomioittehan seuraavat asiat
  • Hintoihin sisältyy tarvittaessa varusteet (haalarit, kengät). 
  • Tässä mainitut retket tehdään kyydissä istuen, opas ajaa. 
  • Opastuskielet suomi ja englanti.
  • Hinnasto ei ole voimassa joulusesongilla 1.12.2016-15.1.2017.
  • Ryhmille mahdollista räätälöidä ohjelmia, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
  • Pidätämme oikeuden muuttaa ohjelmaa sääolosuhteiden pakosta. 
  • Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.