Levin Huskypuisto uutiset

18.12.2014

Huskymies, Levi Days-lehti

http://www.levi.fi/fi/ajankohtaista/levidays/huskymies.html

19.9.2013

Kesä alkaa olla takanapäin ja valmistelut tulevaa talvikautta varten on aloitettu. Huskypuiston aukioloajat muuttuvat jonkin verran syys- ja lokakuun aikana koirien syystreenien, sekä kennelillä tehtävien remontti askareiden takia. Puisto on auki keskiviikkoisin sekä sunnuntaisin, muinakin aikoina kierrokset onnistuvat varauksesta. 

18.4.2013

Kevät meinaa ottaa työvoiton talvesta - lämpötila Könkäällä plussan puolella ympäri vuorokauden. Reittien kunto alkaa olla sitä luokkaa, että kevään viimeiset rekiretket tehdään näinä päivinä; tilannetta seurataan päivä kerrallaan, edellisenä päivänä voi soittaa ja tiedustella mahdollisuutta seuraavan päivän ajeluihin, vain lyhyet reitit ovat käytössä - toivotaan yöpakkasia! Opastettuja kierroksia Levin Huskypuisto järjestää normaaliin tapaan.

28.3.2013

Aurinkoista pääsiäistä Huskypuistolta! Pääsiäiseksi avattu lisäaikoja opastetuille kierroksille, jotta kaikki halukkaat pääsisivät rinnerientojen ohella katsomaan huskyja ja muita Huskypuiston eläimiä. Kuluneella viikolla tehtiin kanta-asiakkuus-historiaa; brittipari Rachel ja Chris kävivät maanantaina arktisilla ajopeleillä, tiistaina Talvimetsän huskyretkellä ja keskiviikko-iltana susisafarilla! Tervetuloa uudetkin asiakkaat ! Varaa kotakahvilaan muutama lantti jos nokipannukahvit ja makeat maistuvat kierroksen jälkeen. 

22.2.2013

Hiihtolomahulinaa - varaathan huskyajelusi ennakkoon! Kello 12 ja 13 pidettävien visiittikierrosten aikana mahdollisuus lyhyemmälle rekiretkelle, 1km hintaan 20/15e. Huomaathan myös, että Huskypuistoon on avattu kotakahvila, Cáfe Zara, kahvit, kahvileivät ja päivän keitto pikkurahalla. Tervetuloa!

14.2.2013

Hyvää ystävänpäivää - myös siperianhuskymme Fang viettää tänään syntymäpäiväänsä! Hiihtolomat lähestyvät ja luntahan meillä Könkäällä riittää! Jos teillä on vielä oma huskyretki varaamatta, suosittelemme toimimaan pian, vain varauksella voidaan varmistaa ohjelmien saatavuus vilkkaimpanakin aikana. Tuttuun tapaan meiltä voi varata ohjelmat suoraan soittamalla tai kirjoittamalla sähköpostia, mutta kuljetusohjelmiin tulee varata paikka Levin Matkailusta. 

Levin Huskypuisto löytyy nyt myös Facebookista, https://www.facebook.com/LeviHuskypark?ref=ts&fref=ts huikkaa meille terveiset ja postaa sivuille kuva juuri sinun Huskypuisto-kokemuksesta.

Lumisin terveisin Huskypuiston väki 

25.12.2012

Joulun ja uuden vuoden ollessa kiireisintä aikaa Huskypuistossa suosittelemme varaamaan ohjelmat ennakkoon. Kuljetusohjelmia on tarjolla Levin Matkailun kautta viikolla 1 ja 2 päivittäin; varaukset Levin Matkailusta puhelimitse 0600 550 134 (80snt/min+pvm/mpm, jonotus maksullinen), www.levi.fi tai toimistolta Levin Origo, Myllyjoentie 2 (sininen rakennus lähellä liikenneympyrää). 

Levin Huskypuiston väki toivottaa asiakkailleen lämmintä joulua!

9.12.2012

Reitit ovat erinomaisessa kunnossa ja koirat intoa täynnä! Talvisessa metsässä ja hiljaisessa järvimaisemassa sielu lepää! Kuljetusohjelmat on päivitetty nettisivuille; vilkaise Huskypuiston ohjelmat ja safarit - linkistä sinulle sopiva kuljetusaikataulu Leviltä meille Huskypuistoon. Varaathan ohjelmasi hyvissä ajoin, varauskirja näyttää melko lupaavalta joulun- ja uudenvuoden tienoolle. Lämpimästi tervetuloa opastetulle kierrokselle ja huskyajelulle Levin Huskypuistoon!

27.10.2012

Lumi on Könkäällä maassa ja reitit siinä kunnossa, että Huskypuistolla tehdään talven ensimmäisiä rekiretkiä. Soita suoraan meille tai kipaise Levin Matkailuun sopiaksesi ajan talven mahtaville ensikyydeille.

Huskypuisto on mukana Levin messuosastolla SkiExpossa 2.-4.11.2012. Koiria ei valitettavasti messuille pääse mukaan, mutta tule tervehtimään, kysymään ja vaihtamaan kuulumisia! Levin ständi löytyy messukeskuksesta osastolta 6F 109. Nähdään messuilla!

29.9.2012

Kesä alkaa olla takanapäin ja valmistautuminen tulevaan talveen on alkanut. Könkäällä on jo yöpakkasia ja ensimmäiset räntäsateetkin on jo saatu! Lokakuun ajaksi puiston aukiolot muuttuvat hieman kesän aikataulusta, opastetut kierrokset arkisin ja sunnuntaisin klo 12.00. Muinakin aikoina sopii tulla vierailulle, aika kannattaa sopia ja varmistaa soittamalla tai laittamalla sähköpostia etukäteen. 

20.7.2012 

Nettisivuja päivitellään, jos et löydä jotain tärkeää tietoa, ota yhteyttä!